Aannemersbedrijf C. van Dillen en Zoon B.V.

Aannemersbedrijf C. van Dillen en Zoon B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Industrieweg 8 in Culemborg.

Meer informatie over Aannemersbedrijf C. van Dillen en Zoon B.V. in Culemborg

Ons aannemersbedrijf, Van Dillen Bouwgroep, bestaat al sinds 1724 en we zijn altijd met onze tijd meegegaan. We zijn een strak georganiseerde projectorganisatie en we voeren planmatig onderhouds-, groot onderhouds- en renovatieprojecten uit in bewoonde staat. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het bouwen en verbouwen van scholen. We hebben een passie voor nieuwbouw, vooral als we onze eigen ontwerpen kunnen realiseren met ons eigen bouwsysteem. We zijn ooit begonnen als aannemersbedrijf met een timmerfabriek en medewerkers die mutatiewoningen en serviceopdrachten voor woningcorporaties uitvoerden. Tegenwoordig werken we met 130 betrokken medewerkers vanuit de Van Dillen Bouwgroep, verdeeld over vijf werkmaatschappijen. Ons familiebedrijf streeft naar innovatieve en duurzame oplossingen voor renovatie en nieuwbouw, met aandacht voor bewoners en gebruikers en met de hoogste kwaliteit als doel.

Wil je weten wat Aannemersbedrijf C. van Dillen en Zoon B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aannemersbedrijf C. van Dillen en Zoon B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aannemersbedrijf C. van Dillen en Zoon B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aannemersbedrijf C. van Dillen en Zoon B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Aannemersbedrijf C. van Dillen en Zoon B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aannemersbedrijf C. van Dillen en Zoon B.V.

Bezoekers bekeken ook