Action Kenpo Karate Culemborg

Action Kenpo Karate Culemborg is een Karateschool gelegen aan Havendijk 10 in Culemborg.

Meer informatie over Action Kenpo Karate Culemborg in Culemborg

American Kenpo Karate is een vorm van Martial Arts die zich richt op zelfverdediging, maar ook als sport kan worden beoefend of als leuke en leerzame vrijetijdsbesteding. Kenpo betekent "Wet van de vuist" en het dynamische eclectische systeem is ontwikkeld op basis van straatsituaties om jezelf zo snel en effectief mogelijk te kunnen verdedigen. Het beoefenen van Kenpo Karate verbetert je weerbaarheid, zelfvertrouwen en bewegingsniveau, waardoor je zowel fysiek als mentaal sterker wordt. Deze vorm van karate is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of geslacht, en er zijn lessen beschikbaar die passen bij jouw conditie. Als je geïnteresseerd bent of meer informatie wilt, kun je contact opnemen via het contactformulier. De organisatie werkt samen met het Jeugdsportfonds en is aangesloten bij K.K.N. en erkend als school bij I.K.K.A. Europe. Je kunt hier de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) vinden.

Wil je weten wat Action Kenpo Karate Culemborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Action Kenpo Karate Culemborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Action Kenpo Karate Culemborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Action Kenpo Karate Culemborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Action Kenpo Karate Culemborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Action Kenpo Karate Culemborg

Bezoekers bekeken ook