ADFYS Paramedisch Centrum

ADFYS Paramedisch Centrum is een Fysiotherapeut gelegen aan Koopmansgildeplein 6 in Culemborg.

Meer informatie over ADFYS Paramedisch Centrum in Culemborg

ADFYS is een paramedisch centrum dat gespecialiseerd is in fysiotherapie en diëtetiek. Ze bieden kortdurende en effectieve behandelingen aan waar mogelijk, maar ook langdurige en intensieve behandelingen waar nodig. Je kunt een afspraak maken, wijzigen of annuleren via hun website. Daarnaast kun je ook vragen stellen via een mailformulier. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals de behandeling van duizeligheid, het herstellen van COVID-19 klachten, en de behandeling van rug- en nekklachten met behulp van OriGENE. Ze hebben ook een diëtist in Leerdam en Culemborg die samen met jou kijkt naar wat je nodig hebt en waarbij lekker eten voorop staat. Daarnaast bieden ze ook FysioFit aan, waarbij je verantwoord kunt sporten onder deskundige begeleiding. Er staan ook enkele klantreviews op hun website waarin mensen positieve ervaringen delen over de behandelingen en de deskundige en persoonlijke begeleiding. Verder beantwoorden ze ook veelgestelde vragen over tarieven, zorgverzekeraars en beschikbaarheid tijdens vakanties. Het team van ADFYS bestaat uit enthousiaste specialisten en ze zijn geïnteresseerd in de ervaringen van hun patiënten.

Wil je weten wat ADFYS Paramedisch Centrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ADFYS Paramedisch Centrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ADFYS Paramedisch Centrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ADFYS Paramedisch Centrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar ADFYS Paramedisch Centrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ADFYS Paramedisch Centrum

Bezoekers bekeken ook