Airteq B.V.

Airteq B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Pascalweg 2a in Culemborg.

Meer informatie over Airteq B.V. in Culemborg

AirTeq biedt sensoren en software aan om inzicht te krijgen in het binnenklimaat en energieverbruik van gebouwen. Met het AirTeq dashboard kunnen gebruikers realtime informatie bekijken over parameters zoals CO2, temperatuur, luchtvochtigheid en fijnstof. Deze sensoren kunnen eenvoudig geïntegreerd worden met externe systemen en er is een breed assortiment beschikbaar. Daarnaast biedt AirTeq ook oplossingen voor het meten van energieverbruik en het verdelen van belasting tussen verschillende apparaten. De sensordata kan worden geïntegreerd in eigen software en er is ook een API beschikbaar. AirTeq staat klaar om ondersteuning te bieden en heeft een supportteam dat helpt bij vragen en technische problemen.

Wil je weten wat Airteq B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Airteq B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Airteq B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Airteq B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Airteq B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Airteq B.V.

Bezoekers bekeken ook