ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Lanxmeersestraat 17 in Culemborg.

Meer informatie over ALDI in Culemborg

ALDI Supermarkt is een bekende supermarktketen in Nederland, met ongeveer 500 winkels door het hele land. Er is altijd een ALDI supermarkt in de buurt waar je kunt genieten van fijne service, een ruim assortiment en lage prijzen. Bij de ALDI in de buurt vind je een uitgebreid assortiment met onder andere vers brood, groenten en fruit, vleeswaren, kazen en wijn. Ook zijn er biologische, vegetarische en Fairtrade producten verkrijgbaar, evenals diverse A-merken. Daarnaast heeft ALDI wekelijks non-food acties en een uitgebreid assortiment aan voer en benodigdheden voor huisdieren. Bij ALDI staat duurzaamheid en gezonder leven centraal, met producten van eigen bodem, eerlijke handel en minder plastic verpakkingen. Het assortiment is vers en lekker, verpakt met zorg voor mens en natuur in recyclebare materialen. ALDI is decentraal gevestigd in verschillende plaatsen in Nederland en is ook internationaal succesvol. Je kunt eenvoudig een ALDI supermarkt in de buurt vinden op basis van plaatsnaam, straatnaam of postcode.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook