Alpha fitness Culemborg

Alpha fitness Culemborg is een Sportschool gelegen aan Boschweg 6 in Culemborg.

Meer informatie over Alpha fitness Culemborg in Culemborg

In Culemborg kun je bij Alpha fitness terecht om fitter te worden of fit te blijven. Ze bieden meerdere groepslessen per week aan en je kunt ook vrij trainen. Alpha fitness werkt samen met Alpha fysiotherapie, zodat ze je ook kunnen helpen bij eventuele klachten. Er zijn genoeg uren waarbij er een trainer aanwezig is die je de juiste oefeningen kan geven. Het actuele rooster kun je vinden op hun website. Het team van Alpha fitness in Culemborg bestaat onder andere uit Pamela van Nieuwaal, die gespecialiseerd is in Zwangerfit, en Lucas van Teutem, die instructeur is. Alpha fitness is gevestigd aan de Boschweg 6 in Culemborg. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals fitness, medisch fitness, Zwangerfit, krachttraining en revalidatie.

Wil je weten wat Alpha fitness Culemborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alpha fitness Culemborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alpha fitness Culemborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alpha fitness Culemborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Alpha fitness Culemborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alpha fitness Culemborg

Bezoekers bekeken ook