Alpha fysiotherapie Culemborg

Alpha fysiotherapie Culemborg is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Boschweg 6 in Culemborg.

Meer informatie over Alpha fysiotherapie Culemborg in Culemborg

Fysiotherapie Culemborg biedt verschillende diensten aan, waaronder dry needling, echografie, manuele therapie, revalidatie, shockwave, EPTE, oefentherapie, diëtetiek, medische training, handfysiotherapie, oedeemtherapie, schoudertherapie, psychosomatische oefentherapie, GLI, YVLO-ZwangerFit®, zorgplan rugpijn, het aanmeten van elastische kousen, en podotherapie. Daarnaast bieden ze ook fitness onder begeleiding van fysiotherapeuten en oefentherapie. Ze hebben een team van fysiotherapeuten, handfysiotherapeuten en facilitaire medewerkers. Bij Fysiotherapie Culemborg behandelen ze diverse klachten en bieden ze verschillende behandelingen aan, zoals shockwave therapie, echografie, dry needling en hand- en polsklachten. Ze hebben ook een oedeemtherapeut en bieden psychosomatische therapie aan. Het is belangrijk om vroegtijdig te starten met de behandeling van oedeem en littekenproblemen.

Wil je weten wat Alpha fysiotherapie Culemborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alpha fysiotherapie Culemborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alpha fysiotherapie Culemborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alpha fysiotherapie Culemborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Alpha fysiotherapie Culemborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alpha fysiotherapie Culemborg

Bezoekers bekeken ook