Ariel Beautysalon

Ariel Beautysalon is een Schoonheidsspecialist gelegen aan Lange Meent 12 in Culemborg.

Meer informatie over Ariel Beautysalon in Culemborg

Bij Ariel Beautysalon kun je terecht voor diverse behandelingen om mooi en natuurlijk oud te worden. Je kunt een afspraak maken voor je eerste behandeling en ontvangt dan een gratis huidanalyse en behandelplan. De salon biedt gezichtsbehandelingen aan die naar eigen wens kunnen worden aangevuld. Daarnaast zijn er ook behandelingen voor wenkbrauwen en wimpers, zoals het verven en liften van wenkbrauwen en het verven en krullen van wimpers. Voor ontspanning kun je genieten van massages op maat, zoals de antistress massage en de suikermassage. Ook kun je bij de salon terecht voor harsen en waxen, waardoor je langer van een gladde huid kunt genieten. Mariëlle van Herel, de eigenaresse van de salon, werkt met natuurlijke producten en heeft als missie om jouw huid in optimale staat te brengen.

Wil je weten wat Ariel Beautysalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ariel Beautysalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ariel Beautysalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ariel Beautysalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Ariel Beautysalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ariel Beautysalon

Bezoekers bekeken ook