Arthodent B.V.

Arthodent B.V. is een gelegen aan Plantijnweg 27 in Culemborg.

Meer informatie over Arthodent B.V. in Culemborg

Arthodent is een groothandel in tandheelkundige benodigdheden en producten, opgericht in 1976. Ze voorzien tandartsen, orthodontisten en mondhygiënisten van de nieuwste producten, technologie en apparatuur. Ze hebben een uitgebreide catalogus met meubilair voor tandartspraktijken, zoals (wand)kasten en trolleys van het merk Zilfor. Je kunt een gratis account aanmaken op hun website, waarmee je toegang krijgt tot alle productinformatie en prijzen. Daarnaast heeft Arthodent een verkoopteam met vakkennis dat je kan helpen bij het vinden van specifieke tandheelkundige benodigdheden of bij het verkrijgen van informatie over de laatste ontwikkelingen in de tandheelkunde. In hun webshop verkopen ze apparatuur en instrumenten van verschillende merken.

Wil je weten wat Arthodent B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Arthodent B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Arthodent B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arthodent B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Arthodent B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Arthodent B.V.

Bezoekers bekeken ook