Atelier InHaCom Design Culemborg

Atelier InHaCom Design Culemborg is een Stofferingszaak gelegen aan Pascalweg 25 H in Culemborg.

Meer informatie over Atelier InHaCom Design Culemborg in Culemborg

Het succes van een bedrijf valt of staat door de uitvoering, en bij InHaCom Design in Tiel doen ze dat met passie en liefde voor hun vak. Ze geven hun klanten aandacht, luisteren naar hun wensen en communiceren met hen. Hun atelier is gevestigd in een mooie inspirerende omgeving, een combinatie van wonen en werken. Hier stofferen en herstellen ze stoelen, en het is een fijne plek om klanten te ontvangen. InHaCom Design heeft zich gespecialiseerd in het compleet herstellen van buisframe stoelen, waarbij ze streven naar een perfect eindresultaat. Ze werken op afspraak zodat elke klant de aandacht krijgt die ze verdienen. Ze zijn ook te vinden op de Staalweg 9b in Culemborg, waar ze een nieuwe omgeving hebben met inspirerende vintage meubelstukken.

Wil je weten wat Atelier InHaCom Design Culemborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Atelier InHaCom Design Culemborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Atelier InHaCom Design Culemborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Atelier InHaCom Design Culemborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Atelier InHaCom Design Culemborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Atelier InHaCom Design Culemborg

Bezoekers bekeken ook