Atletiekvereniging Statina

Atletiekvereniging Statina is een Sportclub gelegen aan Sportlaan 15 in Culemborg.

Meer informatie over Atletiekvereniging Statina in Culemborg

Het oudste lid van Statina heeft onlangs de halve marathon volbracht, wat een geweldige prestatie is! Verder zijn er verschillende nieuwsberichten, zoals het beschikbaar zijn van het Benchmark dashboard en het opleidingsweekend voor officials. Ook zijn er berichten van de ledenadministratie in oktober en september 2023. Daarnaast kunnen wandeltrainers en licentiehouders zich inschrijven voor respectievelijk de Wandeltrainersdag en de 27e Looptrainersdag. Het bestuur heeft ook een bijeenkomst gehad bij AV Sprint in Breda. Tot slot wordt vermeld dat de gezamenlijke sport meevaart met de Canal Parade Amsterdam en dat er bedankjes zijn voor de sponsoren.

Wil je weten wat Atletiekvereniging Statina verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Atletiekvereniging Statina of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Atletiekvereniging Statina? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Atletiekvereniging Statina het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Atletiekvereniging Statina reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Atletiekvereniging Statina

Bezoekers bekeken ook