Autorijschool Abdel

Autorijschool Abdel is een Rijschool gelegen aan Anna Polakstraat 11 in Culemborg.

Meer informatie over Autorijschool Abdel in Culemborg

Rijschool Abdel in Culemborg is een rijschool met een hoog slagingspercentage. Bij Rijschool Abdel leer je rijden zoals van je verwacht wordt en maak je kennis met alle facetten in het verkeer. Je rijdt in een van de modernste auto's, voorzien van de nieuwste snufjes, en leert rijden op diverse soorten wegen. Autorijschool Abdel is al sinds 1994 actief en geeft autorijles op basis van de meest recente eisen. Bij hen kun je rekenen op een hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Ze bieden rijlessen volgens de rijprocedure van het CBR, je rijdt in een nieuwe Volkswagen Golf en spoedopleidingen zijn mogelijk. Ook avond- en weekendlessen en herexamens kunnen snel gedaan worden. Bij Rijschool Abdel leer je op een gedegen manier kennis maken met het verkeer en word je op een duidelijke en professionele manier de kunst van veilig rijden aangeleerd. Je kunt contact opnemen met Rijschool Abdel voor meer informatie.

Wil je weten wat Autorijschool Abdel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Abdel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Abdel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Abdel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Autorijschool Abdel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Abdel

Bezoekers bekeken ook