B.V. Tandartspraktijkvenn. Van Os

B.V. Tandartspraktijkvenn. Van Os is een Tandarts gelegen aan Beesdseweg 3 in Culemborg.

Meer informatie over B.V. Tandartspraktijkvenn. Van Os in Culemborg

Tandarts van Os gaat met pensioen en zijn werkzaamheden worden overgenomen door tandartsen Marjolein Goettsch, Paolo Faggioni, Ton Doppen en Peter de Ranitz. Het Centrum voor Mondzorg Hoeksma Dental Art neemt nieuwe patiënten aan en is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag op 0345-512230 of info@hoeksma-dentalart.nl. Voor spoedgevallen in de avond en het weekend kan men terecht bij Tandarts Spoed Praktijk. In verband met het coronavirus worden er voorzorgsmaatregelen genomen, zoals het vragen naar de gezondheid van patiënten en het volgen van handhygiëne en de 1,5 meter afstand. Er worden diverse behandelingen aangeboden in de praktijk van tandarts van Os en het team zorgt ervoor dat het bezoek optimaal verloopt. Er wordt gewerkt met diverse duurzaamheids certificaten en kwaliteitswaarborging. Voor het maken van een afspraak kan men bellen naar 0345-512230.

Wil je weten wat B.V. Tandartspraktijkvenn. Van Os verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B.V. Tandartspraktijkvenn. Van Os of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B.V. Tandartspraktijkvenn. Van Os? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B.V. Tandartspraktijkvenn. Van Os het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar B.V. Tandartspraktijkvenn. Van Os reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B.V. Tandartspraktijkvenn. Van Os

Bezoekers bekeken ook