Badminton zonder drempels

Badminton zonder drempels is een Badmintonclub gelegen aan Wilgeboom 13 in Culemborg.

Meer informatie over Badminton zonder drempels in Culemborg

BZD Culemborg is een organisatie die badminton aanbiedt zonder drempels. Ze hebben een team van enthousiaste bestuursleden, waaronder Hans Nijhoff als voorzitter, Leen Beuker als secretaris en Marcel Kamperman als penningmeester. Je kunt contact met hen opnemen via e-mail op info@bzdculemborg.nl of telefonisch op 06 54725713. Het adres van de organisatie is Krokuspad 14, 4101 GS Culemborg. Ze zijn geregistreerd onder het KvK-nummer 70152489.

Wil je weten wat Badminton zonder drempels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Badminton zonder drempels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Badminton zonder drempels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Badminton zonder drempels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Badminton zonder drempels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Badminton zonder drempels

Bezoekers bekeken ook