BAM Infra Asfalt

BAM Infra Asfalt is een Bouwbedrijf gelegen aan Plantijnweg 32 in Culemborg.

Meer informatie over BAM Infra Asfalt in Culemborg

We leveren asfalt aan verschillende klanten, zoals Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten en bedrijven. We hebben veel kennis en ervaring in het verduurzamen van asfalt, zowel in de productie als de verwerking ervan. Onze focus ligt op circulair hergebruik en het verminderen van de energiebehoefte. We hebben ook expertise in duurzame bouwstoffen en werken aan oplossingen voor het verminderen van transport van steenslag uit het buitenland. Onze specialisten en asfaltploegen werken met milieuvriendelijk materieel en zijn betrokken bij innovatieve projecten, zoals het gebruik van HVO brandstof en de ontwikkeling van een volledig elektrische wals. Ons doel is om een minimale impact op het milieu te hebben en naar een zero-emissie bouwplaats te gaan. We bieden ook verschillende diensten aan, zoals de aanleg en het onderhoud van wegen, reconstructies van stedelijke gebieden en grondreiniging.

Wil je weten wat BAM Infra Asfalt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BAM Infra Asfalt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BAM Infra Asfalt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BAM Infra Asfalt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar BAM Infra Asfalt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BAM Infra Asfalt

Bezoekers bekeken ook