Banketbakkerij Verhallen

Banketbakkerij Verhallen is een Bakkerij gelegen aan Tollenstraat 17 in Culemborg.

Meer informatie over Banketbakkerij Verhallen in Culemborg

Banketbakkerij Verhallen is een bekende banketbakkerij in Culemborg die al 110 jaar bestaat. Ze staan vooral bekend om hun tompoucen, die volgens hetzelfde traditionele recept worden gemaakt. Naast tompoucen bieden ze ook andere banketproducten zoals taarten, koekjes, gebakjes en vlaaien aan, allemaal met hun eigen twist. Het team van Banketbakkerij Verhallen is trots op hun producten en staat altijd klaar om vragen of suggesties te beantwoorden. Bestellingen kunnen via de webshop of telefonisch worden gedaan tijdens de openingstijden. Het adres van de banketbakkerij is Tollenstraat 17 in Culemborg en de openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 8:00 tot 16:00 uur. Om op de hoogte te blijven van nieuwe producten en activiteiten, kun je Banketbakkerij Verhallen volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Wil je weten wat Banketbakkerij Verhallen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Banketbakkerij Verhallen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Banketbakkerij Verhallen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Banketbakkerij Verhallen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Banketbakkerij Verhallen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Banketbakkerij Verhallen

Bezoekers bekeken ook