Bartje Kringloopwinkel

Bartje Kringloopwinkel is een Vrijwilligersorganisatie gelegen aan Meerlaan 25 in Culemborg.

Meer informatie over Bartje Kringloopwinkel in Culemborg

Stichting Samen Verder is een organisatie die verschillende projecten heeft, waaronder het kringloopcentrum BARTJE en de vervoerder KLAARTJE. De Stichting heeft als doel om ouderen en mensen met een beperking in Culemborg te ondersteunen. Ze vullen bestaande voorzieningen aan en streven ernaar om het dagelijks leven van deze doelgroepen te verbeteren. Daarnaast willen ze ook het welbevinden van hun vrijwilligers bevorderen. Op de website van de Stichting is er ook nieuws te vinden, zoals het aanvullen van de Potten & Pannen met herfst-, tuin- en vintage spulletjes en een speciale aandacht voor "Geschiedenis" bij Bartje Boeken in oktober 2023. De Linnen afdeling presenteert ook nog iets, maar dat wordt niet verder toegelicht in de samenvatting.

Wil je weten wat Bartje Kringloopwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bartje Kringloopwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bartje Kringloopwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bartje Kringloopwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Bartje Kringloopwinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bartje Kringloopwinkel

Bezoekers bekeken ook