Basic Look

Basic Look is een Gezondheid en schoonheid gelegen aan Kattenstraat 7 in Culemborg.

Meer informatie over Basic Look in Culemborg

Basic Look is een gezellige kapsalon in Culemborg, eigendom van Danny van Zuilekom sinds 1999. Hij heeft veel ervaring in het vak en werkt met een klein team op afspraak. De salon maakt gebruik van het spaarsysteem van "PIGGY" en biedt kortingen aan op producten. Tocco Magico is een merk dat bekend staat om de Italiaanse stijl in hairstyling en heeft een lange geschiedenis sinds 1938. Dupp Hair Producten zijn ontworpen om je persoonlijkheid te onderstrepen en bieden de mogelijkheid om te spelen en nieuwe stijlen te creëren. De salon is te bereiken via telefoon of online afsprakenhuis en is geopend op dinsdag tot en met zaterdag.

Wil je weten wat Basic Look verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic Look of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic Look? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic Look het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Basic Look reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic Look

Bezoekers bekeken ook