Beauty Blessings

Beauty Blessings is een Schoonheidssalon gelegen aan Triosingel 4 in Culemborg.

Meer informatie over Beauty Blessings in Culemborg

Bij Schoonheidssalon Beauty Blessings kun je terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, waaronder bindweefselmassage, microdermabrasie en facial cupping. De bindweefselmassage is geschikt voor mensen met problemen zoals een slechte doorbloeding, wallen onder de ogen, fijne lijntjes en rimpels, verslapping van de huid, cellulitis en een grauwe huid. Deze massage verbetert de huidconditie, stimuleert de doorbloeding, vermindert stress, bevordert de celdeling en verbetert de huidstructuur en teint. Daarnaast vermindert bindweefselmassage cellulitis door vetophopingen af te breken, de huid te verstevigen en de elasticiteit te stimuleren. Ook wordt er gewerkt met cupping, wat zorgt voor snellere resultaten. Verder worden er volledige gezichtsbehandelingen aangeboden, waarbij de producten worden afgestemd op jouw huidtype. Ten slotte is er ook microdermabrasie, waarbij de huid wordt ontdaan van dode huidcellen en de aanmaak van collageenvezels wordt gestimuleerd. Deze behandeling is geschikt voor het verbeteren van de huidconditie, het verminderen van acne, grove poriën, fijne lijntjes en pigmentvlekken.

Wil je weten wat Beauty Blessings verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Blessings of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Blessings? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Blessings het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Beauty Blessings reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Blessings

Bezoekers bekeken ook