Bed and Breakfast Lots4u

Bed and Breakfast Lots4u is een Bed & Breakfast gelegen aan Goilberdingerdijk 25 in Culemborg.

Meer informatie over Bed and Breakfast Lots4u in Culemborg

Lots4U is een kleinschalige Bed and Breakfast gelegen aan de dijk langs de Lek in Culemborg. De accommodaties bestaan uit de Oude Stal, geschikt voor maximaal zes personen, met centrale verwarming en slaapkamers, en het Tuinkamer met twee eenpersoonsbedden, een eigen badkamer en een eigen ingang. Daarnaast zijn er ook Dijkkamers beschikbaar. De Bed and Breakfast biedt een landelijke en gezellige omgeving waar gasten kunnen genieten van het buitenleven in de Betuwe. Er zijn verschillende activiteiten en evenementen in de omgeving, zoals fiets- en wandelroutes in Rivierenland en bezienswaardigheden in Culemborg. Voor meer informatie en boekingen kunnen gasten contact opnemen met Lots4U via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Bed and Breakfast Lots4u verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed and Breakfast Lots4u of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed and Breakfast Lots4u? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed and Breakfast Lots4u het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Bed and Breakfast Lots4u reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed and Breakfast Lots4u

Bezoekers bekeken ook