Bella Sonna

Bella Sonna is een Schoonheidssalon gelegen aan Wilgeboom 8 in Culemborg.

Meer informatie over Bella Sonna in Culemborg

Welkom bij Bella Sonna, de schoonheidssalon en pedicure van Sonja Dubbeldam in Culemborg. Sonja is al sinds 2003 werkzaam als schoonheidsspecialiste en heeft haar salon aan huis. Ze werkt alleen, zodat ze ervoor kan zorgen dat alle behandelingen met zorg worden uitgevoerd. Bij Bella Sonna kun je terecht voor allerlei gezichtsbehandelingen, maar ook voor het epileren van wenkbrauwen en andere behandelingen. Daarnaast is Sonja ook pedicure en kun je bij haar terecht voor een voetbehandeling. Ze werkt met de merken WEBECOS en Dr. Tadlea, beide geproduceerd in Nederland en met minder conserveringsmiddelen, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid. Voor meer informatie kun je bellen naar 0345-613189. Bella Sonna 2023 | All Rights Reserved.

Wil je weten wat Bella Sonna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bella Sonna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bella Sonna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bella Sonna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Bella Sonna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bella Sonna

Bezoekers bekeken ook