Dit moet je weten over de bibliotheek Culemborg

De bibliotheek Culemborg is dé plek in Culemborg waar je terecht kunt als je lekker wilt gaan lezen. De bibliotheek Culemborg is gelegen in een historisch gebouw. De inrichting van de bieb zelf is echter modern. 

De openingstijden en het adres

De bibliotheek Culemborg openingstijden zijn erg divers. De bibliotheek is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Hierbij zijn ze open op de volgende tijden:

  • Dinsdag: 10:00 tot en met 17:00
  • Woensdag: 10:00 tot en met 20:00
  • Donderdag: 10:00 tot en met 17:00
  • Vrijdag: 10:00 tot en met 20:00
  • Zaterdag 11:00 tot en met 17:00

De bibliotheek is te vinden in het oude Elisabeth Weeshuis in Culemborg. Het precieze adres is Herenstraat 29 midden in het centrum van Culemborg. 

Activiteiten bibliotheek Culemborg

Er zijn ook verschillende activiteiten te doen in de bibliotheek van Culemborg. Er is hier een café met een terras te vinden waar je lekker kunt zitten als je een boek wilt lezen. Daarbij is er ook een winkeltje en een ruimte voor cursussen en vergaderingen te vinden. Voor de kunst en cultuur in Culemborg hebben ze ook een expositieruimte. 

Dit artikel delen

Culemborg Gezellig op de Veluwe

Culemborg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Culemborg. Op deCulemborggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deCulemborggids? Neem dan contact met ons op.