BJJ Culemborg

BJJ Culemborg is een Vechtsportschool gelegen aan Eendenkooi 3 in Culemborg.

Meer informatie over BJJ Culemborg in Culemborg

In Culemborg kun je Braziliaanse Jiu Jitsu trainen bij Alex, een Braziliaanse BJJ-docent. Het team legt de nadruk op sportiviteit, plezier en respect en is aangesloten bij Team Babytank. Bij Capoeirarts staat ook Braziliaanse Jiu Jitsu centraal, samen met conditie, vaardigheid, doorzettingsvermogen en teamspirit. Deze groep is ook aangesloten bij Team Babytank. BJJ is gericht op het zo snel mogelijk naar de grond krijgen van je tegenstander en daar het grondgevecht voortzetten. Er wordt geleerd om gebruik te maken van verschillende grepen, klemmen en verwurgingen. Braziliaanse Jiu Jitsu heeft bewezen technieken die getest zijn in wedstrijden. De Gracie-familie en hun studenten hebben meer dan 65 jaar ervaring in Vale Tudo en zijn nog steeds succesvol. Ongeveer 80% van alle gevechten eindigt op de grond. BJJ kan beoefend worden als zelfverdedigingssport, maar ook als competitiesport. Er worden vier dagen per week lessen gegeven in Sporthal Parijsch in Culemborg, drie dagen voor volwassenen en één dag voor kinderen. Als je lid wordt van het team en kiest voor een onbeperkt abonnement, mag je ook gratis trainen bij andere BJJ-locaties van Babytank.

Wil je weten wat BJJ Culemborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BJJ Culemborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BJJ Culemborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BJJ Culemborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar BJJ Culemborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BJJ Culemborg

Bezoekers bekeken ook