Blokker Culemborg

Blokker Culemborg is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Markt 39 in Culemborg.

Meer informatie over Blokker Culemborg in Culemborg

Bij Blokker Markt Culemborg kun je terecht voor een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben een uitgebreide collectie kook- en tafelartikelen, keukenapparaten, schoonmaakapparaten en huishoudproducten. Daarnaast bieden ze ook producten aan om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen. Je kunt naar de winkel gaan en je laten adviseren door medewerkers, of je kunt ervoor kiezen om online te bestellen en je producten thuis te laten bezorgen of op te halen in de winkel. Je kunt op de hoogte blijven van folderaanbiedingen, kortingsacties en nieuwe producten door de social media kanalen van Blokker te volgen. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 - 17:00 uur via het telefoonnummer 088-9494800.

Wil je weten wat Blokker Culemborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Culemborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Culemborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Culemborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Blokker Culemborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Culemborg

Bezoekers bekeken ook