boerderij de Pavijen

boerderij de Pavijen is een Landbouwhuis gelegen aan Wethouder Schoutenweg 6 in Culemborg.

Meer informatie over boerderij de Pavijen in Culemborg

Het Melkmeisje, een boerderij in Culemborg, is gesloten tot 16 augustus. In de tussentijd organiseert de boerderij verschillende evenementen, zoals de Campina boerderijdagen. Daarnaast zijn er speciale aanbiedingen deze week en is er een vacature beschikbaar. Een van de hoogtepunten is het vleespakket dat wordt aangeboden. Mannen kunnen ook rauwe melk tappen bij de melktap van Van der Gun. Het Melkmeisje introduceert ook een jubileum toetje en neemt bestellingen aan voor Pasen. Tot slot is er een nieuwe automaat beschikbaar. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via de mail boerderijdepavijen@hotmail.com of een bezoek brengen aan het adres Wethouder Schoutenweg 6. Daarnaast is Het Melkmeisje ook te vinden op Facebook.

Wil je weten wat boerderij de Pavijen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van boerderij de Pavijen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij boerderij de Pavijen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je boerderij de Pavijen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar boerderij de Pavijen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. boerderij de Pavijen

Bezoekers bekeken ook