Brazzerie wees is anders

Brazzerie wees is anders is een gelegen aan Herenstraat 29 in Culemborg.

Meer informatie over Brazzerie wees is anders in Culemborg

Welkom bij de Witte Schuur, een familieboerderij in Culemborg. Op deze boerderij leren ambachtslieden op hun eigen manier, zodat ze volwaardig kunnen meedraaien in de samenleving. De boerderij biedt een beschermde en veilige omgeving voor volwassenen met een beperking, waar ze de kans krijgen zich verder te ontwikkelen. Op de boerderij vind je een winkel waar je allerlei producten kunt kopen, zoals aardappels, groenten, eieren, fruit, cakes, taarten, snacks en lamsvlees. Daarnaast verkopen ze ook streekproducten zoals meel, jams, sappen, zuivel, kaas en noten. De deelnemers helpen graag in de winkel en werken mee in de moestuin, waar ze verantwoord groenten en fruit verbouwen. Op de boerderij is er ook genoeg te beleven, zoals werken in de bakkerij, het verzorgen van dieren en creatief bezig zijn in de houtwerkplaats. Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, winacties en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang meteen een kortingscode.

Wil je weten wat Brazzerie wees is anders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brazzerie wees is anders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brazzerie wees is anders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brazzerie wees is anders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Brazzerie wees is anders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brazzerie wees is anders

Bezoekers bekeken ook