Brenkman Culemborg B.V.

Brenkman Culemborg B.V. is een Elektronicawinkel gelegen aan Varkensmarkt 10 in Culemborg.

Meer informatie over Brenkman Culemborg B.V. in Culemborg

Brenkman Culemborg is een bekende speciaalzaak in Midden-Nederland die al meer dan een eeuw en vier generaties lang bestaat. Ze staan bekend om hun kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen ze klanten helpen bij het maken van de juiste aankoop. Ze houden hun kennis up-to-date door belangrijke beurzen te bezoeken, trainingen te volgen en cursussen te volgen. Hierdoor zijn hun adviseurs en monteurs altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Ze verkopen alleen producten waar ze zelf 100% achter staan en hebben een breed assortiment in verschillende prijsklassen. Service is een van de belangrijkste peilers van het bedrijf en ze zijn gespecialiseerd in het verhelpen van storingen en het installeren van apparatuur. Ze hebben ook een ruim assortiment aan tv's, witgoed, inbouwapparatuur, audioapparatuur, huishoudelijke apparaten en accessoires.

Wil je weten wat Brenkman Culemborg B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brenkman Culemborg B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brenkman Culemborg B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brenkman Culemborg B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Brenkman Culemborg B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brenkman Culemborg B.V.

Bezoekers bekeken ook