By Corrina

By Corrina is een Nagelstudio gelegen aan Oude Vismarkt 15 in Culemborg.

Meer informatie over By Corrina in Culemborg

Ik ben sinds 2008 nagelstyliste en heb destijds mijn opleiding gevolgd bij Young Nails en later overgestapt op Magnetic. In september 2018 heb ik Rusty Nail in Culemborg overgenomen waar ik met veel plezier werk. In mijn salon wordt gewerkt met het merk Alessandro en je kunt bij mij terecht voor verschillende nagelbehandelingen, manicure, cosmetische voetverzorging of wimper lifting. Hygiëne is erg belangrijk voor ons, elke klant heeft zijn eigen vijlenset en handen en/of voeten worden gedesinfecteerd voor elke behandeling. Wij werken alleen met merken die eersteklas producten hebben, zoals Alessandro, L'avely en Marc Inbane. Om onze vakkennis up-to-date te houden, volgen wij regelmatig trainingen. Onze salon is toegankelijk en we nemen de tijd voor elke klant onder het genot van een kopje koffie of thee. Neem contact op met Corrina via 06 228 948 72.

Wil je weten wat By Corrina verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van By Corrina of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij By Corrina? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je By Corrina het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar By Corrina reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. By Corrina

Bezoekers bekeken ook