Caatje aan de Lek

Caatje aan de Lek is een Restaurant gelegen aan Goilberdingerdijk 40 in Culemborg.

Meer informatie over Caatje aan de Lek in Culemborg

Caatje blikt terug op een druk voorjaar en zomer vol plezier. Nu in het najaar neemt Caatje een stapje terug en is op zondagen open tot 17.00 uur. Daarnaast is er een nieuwe expositie in de serre van Caatje van Leo van Halem, een oud docent tekenen en de eerste bewoner van AIR op Werk aan het Spoel. Het restaurant van Caatje is gevestigd in het Forthuis op Werk aan het Spoel, met grote glazen wanden en een serre. Het menu wisselt regelmatig en biedt eigentijdse gerechten voor lunch en diner. Daarnaast biedt Caatje ook mogelijkheden voor vergaderingen en feestjes. Reserveringen kunnen telefonisch of per e-mail gemaakt worden en honden zijn welkom mits aangelijnd en droog. Op alle overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.

Wil je weten wat Caatje aan de Lek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Caatje aan de Lek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Caatje aan de Lek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Caatje aan de Lek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Caatje aan de Lek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Caatje aan de Lek

Bezoekers bekeken ook