Café "De Mart"

Café "De Mart" is een Café gelegen aan Markt 31 in Culemborg.

Meer informatie over Café "De Mart" in Culemborg

Café de Mart is een gezellig en huiselijk oud bruin café waar gasten nog ouderwets in de watten worden gelegd. Het café heeft een warme sfeer en is versierd met authentieke schilderijen. Je kunt er gewoon even een kopje koffie drinken, of je nu alleen aan een tafel wilt zitten of juist gezelligheid opzoekt. Het café biedt ook lokale producten aan, zoals losse thee van Thee Zusje, tompouce van banketbakkerij Verhallen, appeltaarten van zorgboerderij de Witte Schuur en trippel bier van de vriendengroep WOEST. Daarnaast kan je genieten van heerlijke kaas en worst van Kaasboerderij van Leeuwen-van Doesburg en slagerij de Bruin. Ook is er ambachtelijk ijs van Wilco-ijs boerderij. Het café is geopend op verschillende dagen en je bent altijd welkom. Het contactinformatie van Café de Mart is: telefoonnummer 06-267 10976, e-mail info@cafedemart.nl en adres Markt 31, 4101 BW Culemborg.

Wil je weten wat Café "De Mart" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café "De Mart" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café "De Mart"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café "De Mart" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Café "De Mart" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café “De Mart”

Bezoekers bekeken ook