Cartel Living B.V.

Cartel Living B.V. is een Meubelmakerij gelegen aan Gutenbergweg 5c in Culemborg.

Meer informatie over Cartel Living B.V. in Culemborg

Cartel Living is een Nederlands bedrijf dat eigentijdse zitmeubelen met flair ontwerpt en produceert. Alle banken, fauteuils, tafels en eetkamerstoelen worden met liefde met de hand gemaakt in Nederland. Het comfort van de meubels is van hoge kwaliteit en dit is te voelen. De collectie bestaat uit diverse modellen en kleuren, zodat er voor ieder interieur iets passends te vinden is. De banken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van strakke eyecatchers tot loungebanken. Ook de fauteuils zijn comfortabel en verkrijgbaar in trendy modellen en kleuren. Voor stijlvol en comfortabel (na)tafelen zijn er eetkamerstoelen beschikbaar, waarbij de kleur en stof zelf gekozen kunnen worden. De designtafels van Cartel Living zijn het middelpunt van het interieur en zorgen voor urenlang fijn tafelen. De showroom van Cartel Living is op afspraak te bezoeken.

Wil je weten wat Cartel Living B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cartel Living B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cartel Living B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cartel Living B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Cartel Living B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cartel Living B.V.

Bezoekers bekeken ook