Casala

Casala is een Leverancier van kantoormeubilair gelegen aan Rolweg 10 in Culemborg.

Meer informatie over Casala in Culemborg

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design en functionaliteit. Ze werken nauw samen met toonaangevende designers en hebben meer dan honderd jaar ervaring in de meubelindustrie. Casala presenteert Omega, een stijlvol en comfortabel zitprogramma met een slanke kuip van gerecycled PET-vilt en een lichtgewicht stalen frame. Dit programma is geschikt voor verschillende ruimtes, zoals kantoren, hallen, horeca en pauzezones. Cognizant, een flexibele en projectmatige organisatie, had behoefte aan een nieuw interieurconcept dat een studio-uitstraling had en medewerkers en klanten in een huiselijke sfeer met elkaar verbindt. Het nieuwe concept moest creatieve ontmoetingsplaatsen bieden waar medewerkers en klanten comfortabel zelfstandig en samen kunnen werken. Casala heeft showrooms in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Wil je weten wat Casala verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Casala of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Casala? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Casala het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Casala reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Casala

Bezoekers bekeken ook