Centraal magazijn Van Mossel

Centraal magazijn Van Mossel is een Automaterialenwinkel gelegen aan Erasmusweg 6 in Culemborg.

Meer informatie over Centraal magazijn Van Mossel in Culemborg

Van Mossel Automotive Group is een mobiliteitsbedrijf dat in 75 jaar tijd is uitgegroeid tot het grootste automotive bedrijf in de Benelux. Het bedrijf heeft 409 vestigingen in België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Luxemburg en Nederland en biedt 42 verschillende automerken aan. Ze hebben een breed aanbod aan diensten, waaronder elektrisch rijden, occasions, lease, schadeafhandeling, financiering, onderhoud en pechhulp. Van Mossel legt de focus op duurzaamheid en biedt ook onderhoudsabonnementen en autoverzekeringen aan. Daarnaast hebben ze speciale aanbiedingen, zoals Super Sales en bandenwissels. Het bedrijf heeft ook verschillende nieuwsberichten over nieuwe autoreleases en sponsorships. Het team van Van Mossel wordt geleid door Eric Berkhof, de Algemeen Directeur, en Marco van de Werken, de Commercieel Directeur.

Wil je weten wat Centraal magazijn Van Mossel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Centraal magazijn Van Mossel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Centraal magazijn Van Mossel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centraal magazijn Van Mossel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Centraal magazijn Van Mossel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Centraal magazijn Van Mossel

Bezoekers bekeken ook