Cha Media Kitchen

Cha Media Kitchen is een Internetmarketing gelegen aan Belle van Zuylenlaan 5 2 in Culemborg.

Meer informatie over Cha Media Kitchen in Culemborg

Deze tekst gaat over de website checklist van Kookt Websites & Marketing Mixes. Deze checklist is speciaal ontwikkeld voor health & beauty ondernemers met een eigen praktijk of salon. Met de checklist kun je stap voor stap bekijken wat je nodig hebt om jouw website online te zetten naast het runnen van je praktijk of salon. Daarnaast kun je ook controleren hoe jouw huidige website ervoor staat en wat je nog kunt toevoegen. Je kunt de checklist gratis ontvangen door je e-mailadres in te vullen op de website. Daarnaast biedt Kookt Websites & Marketing Mixes ook verschillende webdesign templates aan, zoals Energy Flow, Elegant Beats, Pure Soft en Beauty Clean. De persoon achter Kookt Websites & Marketing Mixes is Charada Ferdinandus, een marketing coach met ruim 12 jaar ervaring. Haar missie is om health & beauty professionals te helpen hun website in te zetten als extra personeelslid. In haar online media keuken helpt ze met het bouwen van websites en webshops en biedt ze hulp op het gebied van SEO, SEA en social media. Daarnaast biedt ze ook een website kookboek en verschillende diensten aan. Als je meer wilt weten, kun je Charada Ferdinandus volgen op Instagram. Je kunt contact met haar opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Cha Media Kitchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cha Media Kitchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cha Media Kitchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cha Media Kitchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Cha Media Kitchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cha Media Kitchen

Bezoekers bekeken ook