Charme Beheer B.V.

Charme Beheer B.V. is een Kampeerterrein gelegen aan Havendijk 9 in Culemborg.

Meer informatie over Charme Beheer B.V. in Culemborg

Op het prachtige Franse landgoed van Camping Charme kun je genieten van een creatieve zomer in hartje Frankrijk. Het is een charmante plek waar natuur, kamperen en creatieve programma's samenkomen voor een bijzondere vakantie. Elke week zijn er verschillende kunstvak-docenten en ondersteuners die zorgen voor een strak georganiseerd programma met humor en vrijheid. Er zijn workshops en activiteiten voor alle leeftijden, van improvisatie en schilderen tot zingen en houtbewerken. De activiteiten vinden plaats op verschillende locaties, zoals tenten, een bar, een dansvloer en bij het riviertje. Elke avond zijn er voorstellingen en er worden regelmatig lezingen en concerten georganiseerd. Daarnaast is er ook veel vrijheid en kun je bijvoorbeeld een boek lezen bij je tent of een wandeling maken op het landgoed. Camping Charme biedt kampeermogelijkheden en de mogelijkheid om accommodatie te huren. Het landgoed ligt op ongeveer 150 km onder Parijs en is bereikbaar met de auto, trein of Flixbus. Er zijn verschillende kampeervelden voor families, volwassenen en verschillende leeftijdsgroepen. Kortom, Camping Charme is de perfecte plek voor een creatieve en ontspannen vakantie in Frankrijk.

Wil je weten wat Charme Beheer B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Charme Beheer B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Charme Beheer B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Charme Beheer B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Charme Beheer B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Charme Beheer B.V.

Bezoekers bekeken ook