CHESP (top)sport en adviesbureau

CHESP (top)sport en adviesbureau is een Coachingscentrum gelegen aan Akelei 16 in Culemborg.

Meer informatie over CHESP (top)sport en adviesbureau in Culemborg

CHESP is het bedrijf van Drs. Bart-Jan den Hollander, opgericht in 1999 om zijn trainers- en coach-werkzaamheden zakelijk aan te pakken. Het bedrijf is sindsdien gegroeid en uitgebreid. Den Hollander geeft nog steeds vijf avonden per week badmintontraining, maar sinds twee jaar is hij ook werkzaam in zijn eigen sportwinkel en online onder de naam CHESPsport. Op de website kunnen mensen rustig rondkijken en ze kunnen ook langskomen voor een kop koffie in Beusichem of contact opnemen via telefoon of e-mail. CHESP biedt hulp bij het oplossen van problemen en is gevestigd in Culemborg. Het bedrijf is actief op Instagram en het ontwerp van de website is verzorgd door ThemeShift.

Wil je weten wat CHESP (top)sport en adviesbureau verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CHESP (top)sport en adviesbureau of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CHESP (top)sport en adviesbureau? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CHESP (top)sport en adviesbureau het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar CHESP (top)sport en adviesbureau reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CHESP (top)sport en adviesbureau

Bezoekers bekeken ook