CJ Autobekleding

CJ Autobekleding is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Bellweg 8 in Culemborg.

Meer informatie over CJ Autobekleding in Culemborg

CJ Autobekleding is een bekend bedrijf in de wereld van autobekleding en het vervangen van cabrioletkappen/vinyldaken. Ze maken handmatig nieuwe cabrioletkappen voor auto's die niet meer vanuit de fabriek geleverd worden en hebben jarenlange ervaring in het vak. Ze begrijpen snel wat de wensen van klanten zijn en hebben geen geheimen als het gaat om bijzondere auto's. Het bedrijf streeft ernaar om interieurs te voorzien van de beste kwaliteit leder die op een verantwoorde manier geproduceerd is en voldoet aan de laatste trends en kwaliteitsnormen. Ze werken met de hand gesorteerde lederhuiden en kunnen aan alle interieurwensen voldoen. Daarnaast gebruiken ze ook mooie materialen voor hemelbekleding en tapijtsets en hebben ze een uitgebreide collectie ledersoorten en kleuren. Alle interieurs worden in eigen beheer met de hand uitgemald en gestikt en hebben een hoge kwaliteit. Ze beheersen ook de techniek van het capitonneren, waarbij stof of leer op een vaste ondergrond wordt genaaid en gevuld wordt met schuim om kussentjes te vormen. Kortom, CJ Autobekleding biedt een uitstekende service en diensten op het gebied van autobekleding.

Wil je weten wat CJ Autobekleding verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CJ Autobekleding of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CJ Autobekleding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CJ Autobekleding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar CJ Autobekleding reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CJ Autobekleding

Bezoekers bekeken ook