CrossFit Culemborg

CrossFit Culemborg is een Sportschool gelegen aan De Helling 4 in Culemborg.

Meer informatie over CrossFit Culemborg in Culemborg

Bij CrossFit Culemborg kun je terecht voor kwalitatieve coaching en het verbeteren van bewegingen, ongeacht je sportervaring. Ze bieden zowel CrossFit trainingen aan als personal training. Voor beginners zijn er drie lessen om de basisbewegingen te leren. De tarieven zijn maandelijks en er zijn verschillende abonnementen beschikbaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met CrossFit Culemborg via telefoon of e-mail. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag in de ochtend en avond, vrijdag tot in de middag en zaterdag en zondag in de ochtend.

Wil je weten wat CrossFit Culemborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CrossFit Culemborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CrossFit Culemborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CrossFit Culemborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar CrossFit Culemborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CrossFit Culemborg

Bezoekers bekeken ook