Crum Autobedrijven, waar alles kan! Ford Dealer Culemborg

Crum Autobedrijven, waar alles kan! Ford Dealer Culemborg is een Ford-dealer gelegen aan Wethouder Schoutenweg 1 in Culemborg.

Meer informatie over Crum Autobedrijven, waar alles kan! Ford Dealer Culemborg in Culemborg

Crum Autobedrijven zijn overgenomen na 46 jaar in handen te zijn geweest van de familie Crum. Er is geen interesse van de derde generatie om het bedrijf over te nemen, waardoor er onvoldoende zekerheid was voor de toekomst van de collega's. Belangrijke criteria voor de overname waren het behoud van alle collega's, de koper moest ook een familiebedrijf zijn, er moest sprake zijn van hoge klanttevredenheid en financiële gezondheid. Gelukkig is de missie geslaagd en verandert er bijna niets behalve de naam op de gevel. Klanten kunnen nog steeds terecht bij de vertrouwde medewerkers op dezelfde locatie. Hans Crum bedankt zijn klanten en vrienden voor hun jarenlange trouw aan Crum Autobedrijven en Crum Lease.

Wil je weten wat Crum Autobedrijven, waar alles kan! Ford Dealer Culemborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Crum Autobedrijven, waar alles kan! Ford Dealer Culemborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Crum Autobedrijven, waar alles kan! Ford Dealer Culemborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Crum Autobedrijven, waar alles kan! Ford Dealer Culemborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Crum Autobedrijven, waar alles kan! Ford Dealer Culemborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Crum Autobedrijven, waar alles kan! Ford Dealer Culemborg

Bezoekers bekeken ook