DAZZLING byvanbuuren

DAZZLING byvanbuuren is een Meubelgroothandel gelegen aan Randweg 20 in Culemborg.

Meer informatie over DAZZLING byvanbuuren in Culemborg

Janneke van Buuren en Meta Oorbeek hebben met veel enthousiasme het Nederlandse meubelmerk DAZZLING byvanbuuren gerund, waar ze eigentijdse zitmeubelen hebben ontworpen en geproduceerd. Helaas hebben ze besloten om een punt te zetten achter het merk en worden hun modellen overgenomen door RUPERT & RUPERT. Ze bedanken iedereen voor de fijne samenwerking en nodigen mensen uit om een kijkje te nemen op hun uitverkoop pagina. Daarnaast zijn ze ook druk bezig met andere activiteiten naast hun meubelmerk. Na jarenlange ervaring in de meubelindustrie hebben Janneke en Meta in januari 2013 de traditie van het familiebedrijf Van Buuren Meubelen voortgezet met DAZZLING by van buuren.

Wil je weten wat DAZZLING byvanbuuren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DAZZLING byvanbuuren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DAZZLING byvanbuuren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DAZZLING byvanbuuren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar DAZZLING byvanbuuren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DAZZLING byvanbuuren

Bezoekers bekeken ook