De Kraanvogel

De Kraanvogel is een Boekwinkel gelegen aan Zandstraat 22 in Culemborg.

Meer informatie over De Kraanvogel in Culemborg

De tekst beschrijft de onzekerheid en crisis in de wereld, met verwijzingen naar de vluchtelingen- en klimaatcrisis en de oorlog in Oekraïne. Het benadrukt dat we nog steeds in een transitie zitten waarvan de impact nog niet volledig wordt begrepen. Het noemt ook de aanhoudende dreiging van het COVID-19-virus en de behoefte om te leren en nieuwe kansen te zoeken. De tekst geeft suggesties voor boeken die kunnen helpen bij het verkennen van nieuwe mogelijkheden en inspiratie en noemt ook een nieuw initiatief voor het op de Werelderfgoedlijst krijgen van de aarde. Het sluit af met openingstijden van een winkel en informatie over boeken die daar verkrijgbaar zijn, waaronder het boek "21 Lessen voor de 21e eeuw" van Yuval Noah Harari.

Wil je weten wat De Kraanvogel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kraanvogel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kraanvogel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kraanvogel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar De Kraanvogel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kraanvogel

Bezoekers bekeken ook