Denksportvereniging Culemborg

Denksportvereniging Culemborg is een Sportclub gelegen aan Jan van Riebeeckstraat 9 in Culemborg.

Meer informatie over Denksportvereniging Culemborg in Culemborg

Op de website van Denksportvereniging Culemborg vind je alle informatie over de organisatie, inclusief het huishoudelijk reglement, de missie, visie, doelstellingen en het bestuur. Daarnaast kun je op de agendapagina de komende evenementen, trainingen en wedstrijden vinden. In de fotogalerij staan foto's van de activiteiten, waar je binnenkort misschien zelf ook op te zien bent. Wil je meer foto's en content zien, dan kun je de vereniging volgen op Facebook en Instagram. Als je interesse hebt om lid te worden of vragen hebt, kun je contact opnemen via het contactformulier. Je mag altijd een keer gratis komen kennismaken en iemand meenemen. Op woensdagavond is er les, behalve in schoolvakanties, maar als dat niet uitkomt kun je altijd een bericht sturen om te kijken naar andere mogelijkheden. Volg ons zeker op Facebook en Instagram. Hopelijk zien we je snel!

Wil je weten wat Denksportvereniging Culemborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Denksportvereniging Culemborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Denksportvereniging Culemborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Denksportvereniging Culemborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Denksportvereniging Culemborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Denksportvereniging Culemborg

Bezoekers bekeken ook