Dolfijn

Dolfijn is een Tandarts gelegen aan Prijsseweg 75 in Culemborg.

Meer informatie over Dolfijn in Culemborg

Tandheelkunde voor Kinderen Dolfijn is een tandartspraktijk in Culemborg die gespecialiseerd is in kindertandheelkunde. Ze bieden spoedeisende hulp tijdens de openingstijden en buiten de openingstijden kun je contact opnemen met de Tandarts-Spoedpraktijk in Utrecht/Leidsche Rijn. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur, en op zaterdag is er op afspraak mogelijkheid. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 0345-520637. Als je nog geen patiënt bent, moet je je eerst inschrijven. Adreswijzigingen of wijzigingen van verzekeringsgegevens kunnen per mail worden doorgegeven. Je kunt contact opnemen met de tandartspraktijk door het contactformulier in te vullen. Persoonsgegevens worden alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te zijn en worden vertrouwelijk behandeld.

Wil je weten wat Dolfijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dolfijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dolfijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dolfijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Dolfijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Dolfijn

Bezoekers bekeken ook