Duchess D Design

Duchess D Design is een Nagelstudio gelegen aan Irene Vorrinkstraat 23 in Culemborg.

Meer informatie over Duchess D Design in Culemborg

Duchess Design is de fashion beautystudio in Culemborg waar je terecht kunt voor een complete beauty look. Ze bieden verschillende services aan, zoals nagelbehandelingen, hairstyling en make-up. In de nagelsalon hebben ze 3 nageltafels en een verhoogde voetenbank voor extra comfort. Ze bieden acryl, gel en powergeltechniek aan voor kunstnagels, evenals verschillende soorten verstevigende gellak. Voor het haar doen ze geen knip- en kleurbehandelingen, maar ze zijn gespecialiseerd in stylen. Ze kunnen het haar föhnen, krullen, stijlen en meer, om prachtige feestkapsels te creëren voor elke gelegenheid. Ook bieden ze make-updiensten aan, zowel voor speciale gelegenheden als voor het aanleren van make-uptechnieken.

Wil je weten wat Duchess D Design verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Duchess D Design of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Duchess D Design? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Duchess D Design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Duchess D Design reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Duchess D Design

Bezoekers bekeken ook