Duurzaam Fit Personal Training en Vitaliteitscoaching

Duurzaam Fit Personal Training en Vitaliteitscoaching is een Personal trainer gelegen aan Parallelweg West 15A in Culemborg.

Meer informatie over Duurzaam Fit Personal Training en Vitaliteitscoaching in Culemborg

Bij Duurzaam Fit Personal training in Culemborg werken ze samen met de klant aan een duurzame relatie met betrekking tot vitaliteit. Of je nu super sportief bent of gewoon wilt sporten, of je een normaal gewicht of overgewicht hebt, bij Duurzaam Fit helpen ze je om het maximale uit het leven te halen. Ze stellen een realistisch trainingsplan op dat uitdagend maar haalbaar is. De trainingen zijn gebaseerd op functioneel trainen, waarbij de focus ligt op de bewegingen die je dagelijks maakt of die extra aandacht nodig hebben in je sport. Er is veel persoonlijke aandacht en de trainingen zijn 1 op 1 of in kleine groepen, waardoor er altijd duidelijkheid is over de afgesproken doelen en de voortgang. Elke 8 weken is er een meetmoment om te kijken hoe het gaat en of de doelstellingen moeten worden bijgesteld. Naast fysieke ondersteuning bieden ze ook mentale begeleiding. Als je benieuwd bent naar wat een Personal Trainer en Vitaliteitscoach van Duurzaam Fit voor jou kan betekenen, neem dan contact op.

Wil je weten wat Duurzaam Fit Personal Training en Vitaliteitscoaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Duurzaam Fit Personal Training en Vitaliteitscoaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Duurzaam Fit Personal Training en Vitaliteitscoaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Duurzaam Fit Personal Training en Vitaliteitscoaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Duurzaam Fit Personal Training en Vitaliteitscoaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Duurzaam Fit Personal Training en Vitaliteitscoaching

Bezoekers bekeken ook