Es-de Meubelstoffeerderij

Es-de Meubelstoffeerderij is een Meubelwinkel gelegen aan Linnaeuslaan 15 in Culemborg.

Meer informatie over Es-de Meubelstoffeerderij in Culemborg

Welkom bij Es-De de Horeca Bank. Hier kunt u rechtstreeks van de fabriek de Antoon bar bank laag bestellen. De bank heeft een hoogte van 132 cm, een diepte van 66 cm, een zitdiepte van 45 cm en een zithoogte van 80 cm. Alle maten van de bank zijn veranderbaar en het is ook mogelijk om de bank in een hoekopstelling te bestellen. Daarnaast kunt u kiezen uit kunstleder, stof of een combinatie als bekleding. De verkoopprijs van de hoge Antoon bar bank van 152 cm begint bij €324,- per meter, exclusief btw. De voetsteun is verkrijgbaar voor €65,- per meter, exclusief btw. Andere voetsteunen zijn ook mogelijk. Dit is slechts een van de vele modellen die wij aanbieden, zoals de Antoon met knoop hoog, de Wijnand met ruiten in de rug, de Kees hoog met knopen en vele andere modellen. Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

Wil je weten wat Es-de Meubelstoffeerderij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Es-de Meubelstoffeerderij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Es-de Meubelstoffeerderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Es-de Meubelstoffeerderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Es-de Meubelstoffeerderij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Es-de Meubelstoffeerderij

Bezoekers bekeken ook