Fabulash By Bo

Fabulash By Bo is een Wimpersalon gelegen aan Markt 44 in Culemborg.

Meer informatie over Fabulash By Bo in Culemborg

Sterre Brows & Beauty biedt verschillende behandelingen aan, zoals Hybrid Brows, Browlami + Hybrid Brows en Browlamination. Deze behandelingen worden zowel in privé masterclasses als in kleine groepen gegeven. De prijzen variëren van € 545 tot € 1.290. Klanten zijn zeer tevreden over de expertise van Sterre en raden haar aan. Er zijn before & after foto's beschikbaar om de resultaten van de behandelingen te laten zien. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kun je contact opnemen via het opgegeven telefoonnummer. Het salon is gevestigd op Markt 44, Culemborg en is op bepaalde dagen geopend voor trainingen.

Wil je weten wat Fabulash By Bo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fabulash By Bo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fabulash By Bo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fabulash By Bo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Fabulash By Bo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fabulash By Bo

Bezoekers bekeken ook