FarmFit Culemborg

FarmFit Culemborg is een Sportschool gelegen aan Goilberdingerdijk 49 in Culemborg.

Meer informatie over FarmFit Culemborg in Culemborg

FarmFit Culemborg is een unieke sportschool met een persoonlijke aanpak. Ze bieden personal training, small group training en vrije training aan voor zowel beginnende als gevorderde sporters. Eigenaar en coach Marc Middelkoop heeft veel kennis en ervaring in beweging en deelt dit graag met zijn klanten. FarmFit staat voor kwalitatieve begeleiding en een persoonlijke benadering. Je traint in een rustige omgeving met alle benodigde ruimte en materialen. Naast de training is er ook betrokkenheid en aandacht voor de klanten. FarmFit heeft een unieke locatie en biedt verschillende trainingsplannen aan, zoals losse deelname aan groepslessen, personal training, duo personal training en small group training. Daarnaast is er de mogelijkheid om vrij te trainen zonder begeleiding. Ze hebben ook online coaching en abonnementen voor onbeperkt sporten. FarmFit is te vinden op Instagram en voor vragen kun je mailen naar info@farmfit-culemborg.nl.

Wil je weten wat FarmFit Culemborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FarmFit Culemborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FarmFit Culemborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FarmFit Culemborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar FarmFit Culemborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FarmFit Culemborg

Bezoekers bekeken ook