Gealux Furniture

Gealux Furniture is een Meubelmakerij gelegen aan Gutenbergweg 8 in Culemborg.

Meer informatie over Gealux Furniture in Culemborg

Ontdek de uitgebreide collectie van Gealux, bestaande uit relaxfauteuils, eetkamerstoelen en banken. Deze meubels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, met slimme comfortfuncties en betrouwbare techniek. Gealux is al jaren gespecialiseerd in comfortabel zitten en biedt ergonomische en professionele ontwerpen met een modern uiterlijk. Het team van ontwerpers streeft naar een perfecte combinatie van esthetiek, kwaliteit en comfort, waarbij gezocht wordt naar de juiste balans tussen vorm en functionaliteit. Gealux werkt samen met de beste meubelstoffenfabrikanten van Europa en selecteert zelf het mooiste leer uit Italië van hoge kwaliteit. De openingstijden van de showroom zijn op maandag van 9:00 tot 16:30 uur, en het kantoor is geopend van maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 9:00 tot 15:00 uur. De collectie van Gealux bestaat onder andere uit relaxfauteuils, bijzetfauteuils, eetkamerstoelen, banken en de Touche-collectie.

Wil je weten wat Gealux Furniture verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gealux Furniture of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gealux Furniture? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gealux Furniture het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Gealux Furniture reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gealux Furniture

Bezoekers bekeken ook