Gelderse Meubelen Productie BV

Gelderse Meubelen Productie BV is een Meubelwinkel gelegen aan Costerweg 4b in Culemborg.

Meer informatie over Gelderse Meubelen Productie BV in Culemborg

Gelderse Meubelen Productie BV is een meubelfabriek in Culemborg die met zorg en passie meubelen produceert voor de detailhandel en projectontwikkelaars. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van banken, bankstellen en eetkamerstoelen, en bieden ook maatwerk zitmeubelen aan. Als fabrikant van zitmeubelen kunnen ze aanpassingen maken aan bestaande modellen of zelfs geheel eigen ontwerpen maken. Ze leveren meubels voor diverse toepassingen, zoals hotels, appartementen, vakantiehuizen, restaurants en meer. De meubelen van Gelderse Meubelen Productie zijn te vinden bij veel interieurspecialisten in Nederland en ze worden ook vaak gevraagd voor projecten zoals het herstofferen van bioscopen, het produceren en leveren van banken voor restaurants en het leveren van meubels voor vakantieparken en wachtruimtes.

Wil je weten wat Gelderse Meubelen Productie BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gelderse Meubelen Productie BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gelderse Meubelen Productie BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gelderse Meubelen Productie BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Gelderse Meubelen Productie BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gelderse Meubelen Productie BV

Bezoekers bekeken ook